اقامت در ترکیه

مهاجرت به ترکیه

اقامت در ترکیه

مهاجرت به ترکیه

انواع شرکت‌های تجاری فعال در ترکیه

شرکت‌های تجاری می‌توانند انواع گوناگونی داشته باشند. دسته بندی‌هایی که برای شرکت‌های تجاری عنوان می‌شود با توجه به قانون تجاری و مدنی هر کشور متفاوت خواهد بود. البته این تفاوت‌ها بیشتر در خصوص حد و حدود فعالیت‌های تجاری شرکت‌ها و جزئیات آن‌ها اعمال شده است و چندان تمایزی در کل به وجود نیاورده است. به طور کلی انواع شرکت‌های تجاری به شکل معمول شامل آیتم‌های زیر می‌شوند:

شرکت‌های سهامی

شرکت‌های سهامی به طور کلی به شرکت‌هایی گفته می‌شود که سرمایه اصلی آن به قسمت‌های مساوی تقسیم شده است. این تقسیم بندی‌ها اصطلاحاً سهام نامیده می‌شوند. افراد می‌توانند با خرید این سهام‌ها تبدیل به سهام داران شرکت شوند و بدین ترتیب با توجه به درصد سهام خود در سود و یا زیان شرکت سهیم شوند. نکته ای که در خصوص این شرکت‌ها وجود دارد تعداد شرکا است. طبق قانون کشور ترکیه بایستی تعداد شرکا 5 نفر یا بیشتر باشد. سهام داران این دست از شرکت‌ها می‌توانند اشخاص حقیقی یا حقوقی باشند. شرکت‌های تجاری سهامی خود به دو دسته سهامی عام و خاص تقسیم بندی می‌شوند.

سهامی عام: در این نوع شرکت‌ها بخشی از سرمایه اصلی شرکت به واسطه فروش سهام به مردم تامین می‌شوند. برای این کار موسسین شرکت ابتدا سرمایه و ارزش مجموعه خود را تعیین می‌کنند و سپس 35% از این مبلغ را خود در یک حساب به نام شرکت سپرده گذاری می‌کنند و همچنین در قبال 20% دیگر از این سرمایه تعهد اعلام می‌دارند. پس از طی این فرایندها لازم است یک اظهارنامه به همراه اساسنامه شرکت و طرح اعلامیه پذیره نویسی را آماده نموده و به مراجع ثبت شرکت‌ها ارائه دهند.

طبق قانون ترکیه سهام داران این شرکت‌ها بایستی بیشتر از حداقل 250 نفر باشند.

سهامی خاص یا آنونیم: این دسته از شرکت‌های سهامی تمامی سرمایه خود را به کمک موسسین خود تهیه می‌کنند. هیچ نوع اوراق قرضه ای برای این شرکت‌ها وجود نخواهد داشت و افراد برای جابه جایی سهام‌ها و یا اضافه نمودن شریک جدید بایستی با تمامی شرکا مشورت کرده و رضایت آن‌ها را کسب کنند. فرایندهای ثبت این دسته از شرکت‌ها بسیار آسان‌تر خواهد بود. سهام داران این دسته از شرکت‌ها بایستی کمتر از 250 نفر باشد.

نکته ای که لازم است در پایان توضیحات مربوط به شرکت‌های سهامی اضافه نماییم، شیوه برگزاری جلسات آن‌ها است. بر اساس قانون تجارت ترکیه برای برگزاری جلسات مجمع عمومی این شرکت‌ها نیاز است که نمایندگی از وزارت بازرگانی ترکیه حضور داشته باشد در غیر این صورت جلسه برگزار شده و تصمیمات آن فاقد اعتبار خواهند بود.

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت‌های مسئولیت محدود از رایج‌ترین شرکت‌های بازرگانی و تجاری هستند که به منظور پیش برد فعالیت‌های تجاری میان دوستان، آشنایان و یا اعضای خانواده تاسیس می‌شوند. این شرکت‌ها کاملاً برای اهداف تجاری طراحی شده اند. شرح وظایف و تعهدات افراد در این دست از شرکت‌ها تنها به نسبت سرمایه وارد شده توسط آن‌ها خواهد بود. از حداقل 2 نفر گرفته تا حداکثر 50 نفر می‌توانند برای ثبت شرکت‌های مسئولیت محدود یا لیمیتیت در ترکیه اقدام نمایند. نکته دیگر در خصوص این دست از شرکت‌ها عدم دسترسی پستانکاران به سرمایه خارج از شرکت شرکا است. در ترکیه شما با حداقل بودجه 10 هزار لیر می‌توانید برای ثبت این دست از شرکت‌ها اقدام نمایید.

جزئیات قوانین مربوط به ثبت این دسته از شرکت‌ها تا حد زیادی مشابه به قوانین سایر شرکت‌ها می‌باشد.

شرکت‌های تضامنی

شرکت‌های تضامنی به شرکت‌هایی گفته می‌شود که دو یا چند شریک با یکدیگر تحت اسمی مشخص شروع به فعالیت‌های تجاری می‌کنند. اشخاص در این شرکت‌ها می‌توانند سرمایه‌های متفاوتی داشته باشند. نکته چنین شرکت‌هایی در این است که پستانکار می‌تواند طلب خود را از هر یک از شرکا درخواست کند. در این شرکت‌ها در صورتی که سرمایه شرکت برای پرداخت بدهی‌ها کفایت نکند هر یک از شرکا موظف هستند قرض‌ها را پرداخت نمایند. البته بایستی ذکر نمود که شرکا می‌توانند میان خود بر اساس سهم هرکس در سود و زیان، تقسیم بدهی انجام دهند.

شرکت‌های مختلط

در شرکت‌های مختلط امور و وظایف به شکل متفاوتی تقسیم می‌شود. در این شرکت‌ها یک شخص خاص و یا چند نفر مشخص می‌توانند تمامی مسئولیت‌ها و وظایف شرکت را مدیریت کنند و به اصطلاح دارای سهم الشرکه هستند. به این افراد به اصطلاح شرکای ضامن گفته می‌شود. باقی افرادی که در این دسته از شرکت‌ها سهام دار هستند تنها نسبت به سرمایه یا سهام خود در شرکت مسئولیت خواهند داشت. نکته ای که در خصوص این دست از شرکت‌ها وجود دارد این است که اشخاص حقوقی نمی‌توانند به عنوان شرکای اصلی یا همان ضامن انتخاب شوند.

شرکت‌های گروهی

شرکت‌های گروهی برای هدف مشخصی تاسیس می‌شوند در حقیقت ثبت این شرکت‌ها راهی است که به واسطه آن می‌توان امکان انجام فعالیت‌ها تجاری برای یک بنگاه اقتصادی را میسر ساخت. نکته جالبی که در خصوص مدیریت و تقسیم وظایف این شرکت‌ها وجود دارد این است که حقوق و تعهدات سهام داران و شرکا طبق اساسنامه شرکت تعیین خواهد شد. این نکته بدین معنی است که افراد در این شرکت با توجه به سهام و سرمایه خود مسئولیت نخواهند داشت بلکه حد و حدود آن‌ها توسط اساسنامه معین می‌شود. در شرکت‌های گروهی تمامی سهام داران بایستی افراد حقیقی باشند.

موسسات مالی و یا صرافی

این موسسات مالی می‌توانند در قالب شرکت‌های سهامی شروع به فعالیت کنند. برای ثبت موسسات مالی نیاز به مجوزهای متعددی از سوی سازمان‌های درگیر است که البته فعلاً امکان صدور این مجوزها فراهم نمی‌باشد. در صورتی که قصد دارید یک صرافی یا موسسه مالی تاسیس کنید باید از راهکارهای ویژه و پیچیده ای استفاده نمایید که برای شما توسط وکلای حرفه ای با توجه به شرایط روز،روشن خواهند شد.

تا به اینجا در خصوص انواع شرکت‌هایی که می‌توانند در تکیه تاسیس شده و فعالیت خود را ادامه بدهند آشنا شدید. اسامی این شرکت‌ها ممکن است با توجه به زبان هر منطقه متفاوت باشد اما باید بدانید که تنوع آن‌ها محدود به همین 7 دسته می‌شود. البته ممکن است گزینه‌های دیگری نیز به عنوان شرکت‌ها فعالیت کنند. باید بدانید که باقی آیتم‌ها به نوعی از زیر مجموعه‌های این شرکت‌ها محسوب می‌شوند.

شرکت‌های شخصی در ترکیه

نوع دیگری از شرکت‌ها هستند که با توجه به شیوه‌های شروع بیزینس در ترکیه بسیار محبوب هستند. شرکت‌های شخصی توسط تنها یک شخص حقیقی ثیت می‌شود و به واسطه آن شخص می‌تواند مجوز انجام فعالیت تجاری خود را دریافت نماید. چنین شرکت‌هایی دامنه‌ها فعالیت بسیار محدودی خواهند داشت. برای ثبت چنین شرکت‌هایی شما می‌توانید با حداقل بودجه 3 هزار لیر اقدام نمایید. شرکت شخصی معادل دریافت مجوز کسب و کار در ایران است. شما می‌توانید در یک بازه زمانی دو الی سه روزه در صورتی که مدارک کاملی داشته باشید، شرکت شخصی خود را تاسیس نمایید و آغاز به کار نمایید.


https://aralgam.com/%d8%ab%d8%a8%d8%aa-%d8%b4%d8%b1%da%a9%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d9%87/

مزایای تحصیل رشته پرستاری در کشور ترکیه

مزایای تحصیل رشته پرستاری در کشور ترکیه

ترکیه که روابط خوبی با کشورهای غربی دارد و رژیم آن از سال 1923 به جمهوری تبدیل شده است، با اتخاذ یک نظام اقتصادی لیبرال به کشوری توسعه یافته و رو به رشد تبدیل شده است. کشور ترکیه مکانی است که اقوام مختلف با فرهنگ بسیار غنی در کنار هم زندگی می­کنند و به عنوان یکی از امن ترین کشورهای منطقه نیز شناخته می­شود و بنابراین تحصیل در ترکیه مزایای بسیاری دارد. سیستم آموزشی دانشگاه ها بر پای سبکی مدرن برقرار است که به ترکیه جایگاه بین المللی بزرگی را بخشیده است. در ادامه به برخی از مهمترین مزایای تحصیل رشته پرستاری در کشور ترکیه اشاره می­کنیم:

·وجود استانداردهای آموزشی بالا

دانشگاه های ترکیه با کیفیت معلمان و اساتید موفق و سیستم آموزشی جهانی یکپارچه در زمینه آموزش عالی شهرت جهانی دارند. به دلیل این مزایا، فارع التحصیلان رشته پرستاری که در یکی از دانشگاه های این کشور مشغول به تحصیل بوده اند، می­توانند به راحتی از نردبان پیشرفت بالا رفته و برای زندگی کاری و شغلی آینده خود به صورت عالی آماده شوند.

·دریافت مدارک بین المللی از دانشگاه های ترکیه

مدارک تحصیلی دانشجویان بین المللی که در دانشگاه های ترکیه تحصیل می­کنند در بسیاری از کشورهای اروپایی، ایالات متحده آمریکا و سراسر جهان معتبر است. از آنجایی که ارزش مدرک از دانشگاهی به دانشگاه دیگر متفاوت است، دانشجویان باید قبل از فارغ التحصیلی در خصوص رنکینگ دانشگاه موردنظرشان بررسی های لازم را با دقت انجام دهند تا تحصیلات خود را در یکی از بهترین دانشگاه های کشور ترکیه انجام دهند.

·وجود پردیس مدرن و مجهز در دانشگاه های ترکیه

هر دو دسته دانشگاه دولتی و خصوصی دسترسی آسان به اطلاعات را برای دانشجویان فراهم می­کنند و محیط آموزشی وسیع، راحت و مجهز را برای دانشجویان آماده است تا پیشرفت کنند. دانشجویان در صورت تمایل همچنین می­توانند تحصیلات عالی خود را در یک مکان مدرن با استفاده از آزمایشگاه، کتابخانه، انجمن های دانشجویی و شرکت در سایر فعالیت های دانشجویی تکمیل کنند.

·فرصت مطالعه ایمن و مقرون به صرفه

علاوه براینکه کشور ترکیه در مقایسه با سایر کشورهای منطقه بسیار پیشرفته است، از امنیت بالایی نیز برخوردار است. صرف نظر از زندگی فعال اجتماعی، این کشور در مقایسه با کشورهای همسایه شرایطی را دارد که در آن دانشجویان می­توانند در شرایط اقتصادی بهتر و مقرون به صرفه تری از کشورهای اروپایی و ایالات متحده آمریکا تحصیل کنند.

·مهمان نوازی و روابط دوستانه مردم ترکیه با ایرانیان

تعداد جوانان در ترکیه بسیار زیاد است و به دلیل پذیرش سریع خارجی ها و فراهم شدن تمامی امکانات برای آسایش آنها به کشوری خاص تبدیل شده است. مهمان نوازی ترک ها حتی در ادبیات جهان نیز ذکر شده است و در عین حال صداقت و وفاداری آنها همیشه در بالاترین سطح است.

·کیفیت بالا و دسترسی آسان به محل اقامت، غذا و حمل و نقل عمومی

یکی از اساسی ترین نیازهای دانشجویان در سیستم پیشرفته در ترکیه مسکن، غذا و حمل و نقل است. بسیاری از دانشگاه ها برای دانشجویان خارجی خدمات مشاوره خارجی ارائه می­دهند تا بتوانند هر چه سریعتر با زندگی در ترکیه سازگار شوند. هر دانشگاهی دارای سالن های غذاخوری تمیز و باکیفیت است که غذای مقرون به صرفه در اختیار دانشجویان قرار می­دهد. دانشجویان می­توانند سه وعده غذایی در روز در دانشگاه یا خارج از دانشگاه بخورند و همچنین سیستم حمل و نقل عمومی در مناطق شهری بسیار پیشرفته است.

با استفاده از امکانات حمل و نقل عمومی مانند مترو، تراموا، اتوبوس، تاکسی و متروبوس، جابه جایی از یک مکان به مکان دیگر بسیار آسان است. دانش آموزان همچنین می­توانند کارت های مخصوص حمل و نقل عمومی دریافت کنند و هزینه های حمل و نقل اغلب بسیار ارزان است. برای محل اقامت، هر دانشگاه دارای چندین خوابگاه است که در فاصله کمی از دانشگاه قرار دارند. دانشجویان همچنین می­توانند آپارتمان، اتاق یا خانه ای در نزدیکی دانشگاه اجاره کنند.

·امکان دریافت بورسیه های تحصیلی در کشور ترکیه برای دانشجویان بین المللی

دولت ترکیه سیاست جذب دانشجویان بین المللی را برای بهبود رتبه بندی دانشگاه های خود دارد. ترکیه همچنین بر جذب دانشجویان از آسیای مرکزی، آفریقا، خاورمیانه و اروپای شرقی تمرکز دارد. به همین منظور، دولت ترکیه به دانشجویان بین المللی براساس پیشرفت تحصیلی شان بورسیه های مختلفی می­دهد و دانشگاه های ترکیه نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر، به ویژه خاورمیانه، شهریه کمتری نیز دارند. بطور کلی شهریه سالانه دانشگاه های ترکیه به شرح زیر است:

هزینه سالانه تحصیل به زبان انگلیسی 600 تا 1500 دلار است.

هزینه سالیانه تحصیل به زبان ترکی 240 تا 730 دلار است.

متوسط ​​هزینه ماهانه زندگی در ترکیه 400 تا 500 دلار است.

علاوه بر دولت ترکیه، موسسات دیگری مانند بانک توسعه اسلامی نیز به دانشجویان خارجی بورسیه می­دهند. تعدادی بورسیه تحصیلی دیگر نیز به دانشجویان با شرایط خاص اعطا می­شود. مدت این بورسیه برای دانشجویانی که باید زبان انگلیسی را به عنوان پیش شرط بگذرانند 5 سال و برای سایر دانشجویانی که مستقیما وارد دانشگاه می شوند 4 سال می­باشد. این بورسیه که بر اساس رزومه دانشجویان اعطا می­شود، شامل تامین هزینه های موردنیاز برای مواردی از قبیل وسایل موردنیاز برای دروس دانشگاه، هزینه زندگی به صورت سالیانه و هزینه های مربوط به محل اقامت خواهد بود.

https://aralgam.com/%d8%aa%d8%ad%d8%b5%db%8c%d9%84-%d8%b1%d8%b4%d8%aa%d9%87-%d9%be%d8%b1%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d9%87/